Президентът на Русия Владимир Путин благодари на бойците от националната

...
Президентът на Русия Владимир Путин благодари на бойците от националната
Коментари Харесай

Путин благодари на бойците от националната гвардия, воюващи в Украйна

Президентът на Русия Владимир Путин благодари на бойците от националната армия, които вземат участие в по този начин наречената от него специфична военна интервенция в Украйна.

Във видеообръщение по случай професионалния празник на основаната преди шест години Федерална работа на войските на националната армия на Русия Владимир Путин съобщи:

„ Цялата наша голяма страна с право се гордее с всеки един от вас. Искам да ви кажа благодаря. Благодаря за мъжеството и безупречната работа на Русия. За верността към отечеството, клетвата и дълга “. 

Същевременно представителят на министерството на защитата Игор Конашенков регистрира на днешния си брифинг, че през миналото денонощие съветската бойна авиация е поразила 67 военни обекта на територията на Украйна.

По думите му с далекобойно високоточно оръжие са били погубен склад за ракети С-300 и „ Бук “ край Киев, огромна горивна база на украинската войска в град Лвов и цехове на Лвовския радиоремонтен цех, където се е ремонтирала и модернизирала военна техника.

През нощта съветската противовъздушна защита е свалила 18 украински безпилотни летателни апарата, добави Конашенков.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР