Президентът на Монтана - Златко Живков се зарече, че клубът

...
Президентът на Монтана - Златко Живков се зарече, че клубът
Коментари Харесай

Кметът на Монтана: Абсурдно е да се плашим от Левски

Президентът на Монтана - Златко Живков се зарече, че клубът му ще направи всичко по силите си, с цел да в профил Левски от шампионата за Купата на България. Кметът на едноименния град е уверен,че селекцията на Ферарио Спасов има сили да повтори подвига си отпреди три години, когато първо отстрани ЦСКА, а по-късно завоюва и домакинския си дуел против Левски.

" Винаги избирам някой от огромните тимове да ни се падне. Преди три години отстранихме ЦСКА и бихме Левски в този шампионат. Още преди жребия се майтапих с нашия футболист Сергей Георгиев, че тогава вкара голове и на " червени ", и на " сини ", а в този момент не е неприятно да го повтори. Ще дойдат доста хора, ще има страст за града. Ще създадем всичко допустимо да вгорчим живота на обичания ми " наследник " отбор. Монтана е над всичко в този дуел ", показа Жиков пред сътрудниците от " Тема Спорт ".

" В момента домакинстваме на стадиона в град Чипровци. Ще създадем нужното да приемем Левски в Монтана. Ефектът би бил несравнимо по-голям. Ремонтът на нашето оборудване би трябвало да завърши доникъде на октомври ".

" Левски е любимец в дуела. Мачът няма да е протоколен никога. За купата ние играем добре, достигнахме и до край. Напрежението би трябвало да бъде в другия тим, не в нашия. Левски са задължени да си вземат мача непременно.

" Абсурд! Няма от кого и от какво да бъдат уплашени в България. При ангажимента, че само Лудогорец е на друго равнище ".

 Мадански се радва: Едно е да приемеш Левски, друго Лудогорец да те потроши от пердах
Мадански се радва: Едно е да приемеш Левски, друго Лудогорец да те потроши от пердах

" Преди две години бихме " сините ", бяхме по-силни "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР