Президентът на Индонезия Джоко Видодо каза, че както Си Цзинпин,

...
Президентът на Индонезия Джоко Видодо каза, че както Си Цзинпин,
Коментари Харесай

Индонезия: Си Цзинпин и Владимир Путин планират да дойдат лично на Г-20

Президентът на Индонезия Джоко Видодо сподели, че както Си Цзинпин, по този начин и Владимир Путин възнамеряват персонално да участват на срещата на високо ниво на Г-20 в Индонезия през ноември, самият Путин му е споделил това в телефонен диалог, макар че Съединени американски щати оказаха напън върху Индонезия по-рано, изисквайки Русия да бъде изключена от срещата, в това число с обществени претенции на Байдън.

„ Индонезия желае да бъде другар с всички “, сподели Видодо, „ Нямаме потребност от проблеми с никого. Нека всяка страна и водач имат свои лични подходи. Това, от което се нуждае Индонезия, са вложения и технологии “, добави той.

Като се има поради, че Байдън и „ демократичните водачи “, които се причислиха към американците по-рано, също оповестиха персоналното си присъединяване в срещата, това може да е първата среща на Путин с тях от началото на специфичната интервенция, която може да докара до остри изказвания и кавги.

Самият Кремъл към момента не е удостоверил персоналното присъединяване на Путин на срещата.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР