Президентът на Динамо (Киев) Игор Суркис коментира информациите за евентуално

...
Президентът на Динамо (Киев) Игор Суркис коментира информациите за евентуално
Коментари Харесай

Босът на Динамо : В Локо харчат държавни пари, а Сьомин не беше удобен

Президентът на Динамо (Киев) Игор Суркис разяснява информациите за вероятно завръщане на Юрий Сьомин на треньорския пост на украинския гранд. Легендата на Локомотив (Москва) водеше Динамо сред 2007 и 2009 година, а по-късно и сред 2010 и 2012 година. Той съумя да стане първенец на Украйна през 2009-а.

" Не е нужно да се обръща внимание на всичко, което се написа по уеб страниците. Поздравих Сьомин още преди края на контракта му с Локомотив. Там желаят да харчат държавни пари и той не е комфортен. Знаете ли за какво? Защото Сьомин е експерт и е лоялен на футбола. Той избира да има положителни футболисти, а не 10 милиона за себе си и слаби играчи. Двамата сме в съвършени връзки ", съобщи Сьмин.

" Нямам никакви политически пристрастия, само че съм сигурен, че би трябвало да спрем да водиме война с Русия. Партията, в която членува брат ми, не поддържа сходна теза, само че аз изричам личното си мнение. Никога не съм желал да се занимавам с политика, тъй като не желая да неистина. Вероятно и брат ми къже, в политиката е по този начин ", разяснява Суркис.

Той е президент на Динамо от 2002 година. Неговият брат Григорий пък беше началник на Футболната федерация на Украйна сред 2000 и 2012 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР