Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, попадна в

...
Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, попадна в
Коментари Харесай

Откриха пряка връзка между Борислав Михайлов и боса на „черното тото“ в Сингапур

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, попадна в епицентъра на следващия величествен скандал в родния футбол, откакто проверяващият уебсайт Bird разгласява материал през днешния ден, в който е открита връзката сред него и посочения за „ необут на черното тото “ - Дан Тан.

Двамата са снимани на обща фотография на 31 декември 2010 година в Сингапур в компанията още и на Костадин Хаджииванов, прочут с прякора „ Коце Маца “.

Няколко седмици след въпросната среща Михайлов подписва контракт с компанията „ Фути Интернешънъл Медия “, която ще провежда срещата сред България и Естония на 9 февруари 2011 година в Анталия. Въпросният мач приключва 2:2 след 4 дузпи, а при азиатски букмейкъри постъпват залози на обща стойност от минимум $6,9 млн.

ФИФА започва следствие за „ черно тото “ към мача, само че няколко месеца по-късно приключва интервенцията с аргумента, че няма информация за забъркани публични лица. В следствие излиза наяве, че има подозрения за над 380 уговорени мача с присъединяване на България, Унгария, Словакия, Словения и Сингапур.

През 2012 година „ Коце Маца “ и Дан Тан стават обекти на следствие от ФИФА благодарение на Европол и италианската полиция по отношение на „ черното тото “. Публикация в обществените мрежи от 2012 година потвърждава връзката посред им.

„ Коце Маца “ в това време поддържа топли връзки с Венци Стефанов, който е в ролята на сложено лице като притежател на Славия от страна на Младено Михалев, прочут просто като „ Маджо “.

През 2008 година Хаджииванов е хванат в Гърция в компанията на народен представител от Движение за права и свободи, откакто за него е издадена заповед за арест от Интерпол. Той бива екстрадиран в Германия, където е наказан на две години условно и санкция в размер на €120 хиляди по обвиняванията в трафик на цигари. У нас пък е апетитен за уредник на уговорени мачове с несъществуващия към този момент Беласица, само че родните управляващи не подхващат дейности за задържането му.

Борислав Михайлов бе потърсен за коментар от Bird, откакто кацна с под наем аероплан от Париж през уикенда, където гледа финала на Шампионската лига в компанията на Кирил Домусчиев. Той побърза да избяга от въпросите на репортера, който му сподели фотографията с „ Коце Маца “ и Дан Тан.

Целият материал може да откриете тук!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР