Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов направи изявление в

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов направи изявление в
Коментари Харесай

Боби Михайлов извънредно, какво каза за БФС

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов направи изказване в обществената мрежа във връзка със събитията в българския футбол през последните седмици.

" В последните дни още веднъж се наслушахме на лъжливи изказвания и внушения против БФС и решенията му. От позицията си на президент съм задължен да отговоря с обстоятелства, които потвърждават, че във всяко свое деяние БФС пази ползите на членовете си и на футбола ни. 

Детско-юношеските обединения на глобените клубове не престават да се състезават в шампионатите и шампионатите на БФС. Тяхното прекъсване в никакъв случай не е било на дневен ред. За мен е извънредно безконтролно децата да бъдат въвличани и употребявани в непознати борби и да бъдат ощетявани поради нечии упоритости. Това няма да го разреша. 

Наказаните по четири разнообразни аргументи клубове в мъжкия футбол имат право да апелират решенията на БФС на идващия Конгрес. Ако жалбите им бъдат почетени, те ще запазят мястото си в шампионатите през идващия сезон. 

Дебело наблягам, че Българския футболен съюз постоянно е работил заслужено и за ползите на българския футбол. Гарантирам ви, че по този начин ще бъде и отсега нататък ", съобщи Борислав Михайлов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР