Президентът на Български футболен съюз Борислав Михайлов и ръководството на

...
Президентът на Български футболен съюз Борислав Михайлов и ръководството на
Коментари Харесай

БФС с жест към аматьори

Президентът на Български футболен съюз Борислав Михайлов и управлението на Аматьорска футболна лига при БФС направиха жест към Локомотив (Дряново) като подкрепя клуба със спортни принадлежности и аксесоари, както и мрежи за футболни порти за двата стадиона „ Локомотив” в Дряново и „ Републиканец” село Царева морава. От централата подариха също по този начин ъглови флагчета, футболни топки и други аксесоари.

Председателя на Областния съвет на БФС - Габрово Георги Трендафилов участва на подготвителния развой на школата, като съобщи обръщение от името на управлението на футболната централа за положителната работа в Габровска област.
" През последните години Български футболен съюз провежда и организира целогодишно редица футболни мероприятия в Дряново и Габровска област – девически шампионати, младежки шампионати и лагери на представителните тимове на националните юношески гарнитури на България. По този метод Габровска област е към този момент футболен център в страната. Благодарение на отличните футболни бази, с които разполагаме, се дава добра опция за реализирането на тези мероприятия и развиването на детско-юношеския футбол в Габровска област ", показа Георги Трендафилов.

Ръководството на ФК „ Локомотив 1927” (Дряново) благодари за положителния жест и помощта на Борислав Михайлов и управлението на БФС и Аматьорската Лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР