През юни месец тази година, сравнително новата китайска компания Li

...
През юни месец тази година, сравнително новата китайска компания Li
Коментари Харесай

Китайското X7 изненада със способностите си извън пътя

През юни месец тази година, относително новата китайска компания Li Auto показа огромен всъдеход с името L9, чийто форми и пропорции наподобяват извънредно доста на BMW X7. Без изненада, „ джипът “ бързо получи названието „ китайското Х7 “, а в този момент локален ютубър ни показва изчерпателен тест на всевъзможни терени при разнообразни метеорологични условия.



Във видеото можем да забележим по какъв начин се оправя всъдеходът на асфалт, въпреки това да не е дисциплинираност в която чакаме някакво отчаяние, само че също по този начин виждаме и известната дисциплинираност наречена „ лосов тест “, която „ джипът “ минава с лекост. За страдание, водещият не загатва с каква скорост се случва това.



Въпреки, че не е основан за калта и надали доста хора ще се осмелят да влязат в офроуд трасета с него, L9 изненадва с опциите си по калните пътеки и огромните локви. Задвижването се обезпечава от 1.5-литров бензинов мотор и два електромотора, които обезпечават оптималната мощ от 440 конски сили. Батерията е с потенциал от 44.5кВч и устоя до 180 километра с едно зареждане.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР