През уикенда основните наземни и въздушни операции на руските войски

...
През уикенда основните наземни и въздушни операции на руските войски
Коментари Харесай

Великобритания: Руските войски са изтощени и нестабилни

През уикенда главните наземни и въздушни интервенции на съветските войски към момента са провеждани в централните региони на Донбас. В последния си отчет, показан от Руската работа на Би Би Си, английското разузнаване прави оценка дейностите на съветската авиация.

Като цяло все още, съгласно английските военни, съветските Военновъздушни сили са се показали по-зле от предстоящото от тях. Непоследователността и неустойчивостта във въздушните интервенции е един от най-важните фактори за много скромния триумф на съветската военна акция.

Русия не може да реализира цялостно предимство във въздуха и поема опасности, като в това време рядко прониква надълбоко зад украинските линии. Редица от главните проблеми на съветската авиация са разследване от компликациите, пред които са изправени сухопътните войски.

В продължение на години огромна част от бойната подготовка на Русия наподобява е била написана по сюжет, с цел да впечатли високопоставените чиновници, а не да развие бойните умения на екипажите. Пилотите не са привикнали на независими дейности в динамични условия.

Докато Русия има впечатляващ лист от модерни бойни самолети, професионализмът на нейните военновъздушни сили е под въпрос и не дава отговор на западните стандарти за осъществяване на въздушни интервенции.

Това докара до обстоятелството, че сухопътните войски поеха повече от предстоящото натоварване. Те са изтощени, а доставките на крилати ракети също очевидно свършват, заключават от английското военно разузнаване.

Новият началник на английската войска военачалник Патрик Сандърс е отправил апел към военнослужещите да бъдат подготвени да се изправят против Русия на бойното поле.

BBC се базира на вътрешно ведомствено послание към всички чинове и цивилни чиновници на военачалник Патрик Сандърс, който встъпи в служба предходната седмица.

Нахлуването на Русия в Украйна демонстрира нуждата " да защитим Обединеното кралство и да сме подготвени да се бием и да печелим войни на сушата ", споделя той. Той прибавя, че английската войска и съдружниците в този момент би трябвало да са " способни да... победят Русия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР