През тази година ситуацията беше извънредна. Още с протестите и

...
През тази година ситуацията беше извънредна. Още с протестите и
Коментари Харесай

Петков и Василев вече направили чудо. Какво е то?

" През тази година обстановката беше изключителна. Още с митингите и с настъпването на пандемията се усети различен дух в обществото.

Различни сили се притекоха на помощ да излекуват тая рана, която беше ГЕРБ и тяхното ръководство ", сподели Ружа Райчева в предаването ``12+3`` в изявление на Петър Волгин.

Такъв разбор направи пред БНРжурналистката от " OFF News " Ружа Райчева, кандидат-депутат от " ИТН " за предходния парламент.

По думите ѝ Има Такъв Народ са били осъдени от хората, тъй като е имало огромни упования към тях от обществото и от сътрудниците им, а и самите те (ИТН) са очаквали безусловна поддръжка, което е било грешката им, тъй като хората са им били сложили изискването да реализират резултати.

Тя дефинира водачите на победилата на изборите групировка - Кирил Петков и Асен Василев - като доста представителни и доста добре готови. 

" Надявам се на четиригодишен мандат, само че може и да не стане по този начин. Трябва да оценим обстоятелството, че тези двама думи, колкото и да не са типични за нас, споделиха, че България не е бедна и неприятна страна, а е доста крадена и може да тръгне по различен път.

Видях, че тяхната роля е да обединят необединяемото - Тафров и Вигенин на една маса по тематиката за Русия ", сподели тя в коментар на извършените договаряния за сформиране на съдружно ръководство.

Прогнозата ѝ за бъдещото съдружно ръководство на страната е, че няма да има цялостен 4-годишен мандат.

Корнелия Нинова и Христо Иванов може и да останат на постовете си, като бъдат избрани отново, счита тя. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР