През последните седмици войната в Украйна засегна сериозно много невинни

...
През последните седмици войната в Украйна засегна сериозно много невинни
Коментари Харесай

Bridgestone спира производствените дейности в Русия и износа към страната

През последните седмици войната в Украйна засегна съществено доста почтени хора, в това число и нашите чиновници и сътрудници. Ние осъждаме всяка форма на принуждение и се надяваме, че мирът може бързо да бъде възобновен. Основна грижа на Bridgestone е сигурността на нашите чиновници и техните фамилии.

Ние от Bridgestone деликатно разгледахме тази сложна обстановка и вследствие на това, взехме решение да спрем индустриалните действия в Русия до второ разпореждане. Решението ще влезе в действие от петък, 18ти март, след нужната подготовка. Също по този начин, компанията реши да замрази вложенията и износа си към Русия.

Продължаваме да се грижим за нашите над 1000 чиновници във фабриката за произвеждане на гуми в Уляновск, както и за хората в комерсиалните ни обекти, като им осигуряваме финансова поддръжка.

Глобалният и районният мениджмънт на Bridgestone ще продължат да следят развиването на обстановката и при нужда ще приспособяват проектите си. Очакваме производството ни отвън Русия да остане устойчиво през идващите седмици.

Последните 14 дни трансформираха света. Повече от 2,5 милиона души към този момент са напуснали своите домове. Много от нашите чиновници вземат участие в доброволчески акции в поддръжка на бежанците от Украйна. Bridgestone EMIA подари 1 милион евро на Червения Кръст, в допълнение към 2,5 милиона евро, дарени от корпорацията Bridgestone за Върховния Комисариат на Организация на обединените нации за Бежанците и ще продължим да търсим способи за облекчение на филантропичната рецесия.

*Източник: Bridgestone
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР