През последните няколко дни се изнасят , чието име се

...
През последните няколко дни се изнасят , чието име се
Коментари Харесай

АКФ иска специална комисия в НС да бистри фактите около дейността...

През последните няколко дни се изнасят, чието име се замесва в имотни измами, изнудване и закани по отношение на магистрати.

 

“Като гражданска организация с опит в региона на антикорупционните следствия и мониторинг на работата на антикорупционните институции виждаме риск от следващото неприемливо занемаряване на казуса посредством официално, незадълбочено и изборно следствие от лица, които евентуално са забъркани косвено или непосредствено в тези схеми на въздействие ”, показват от АКФ. 

От там са безапелационни, че основаването на комисия в Народното събрание може да способства доста за осветление на нерегламентирано въздействие в правосъдната система и да предотврати прикриването на следващите закононарушения против правораздаването.

 

Тази заран в ефира на Нова телевизия правосъдният министър Атанас Славов разяснява, че следствието на активността му може и в никакъв случай да не стигне до дъното на схемите. Още предходната година министърът изискал информация дали Нотариуса е заплашвал в действителност магистрати и дали се водят следствия за това. Магистратите Цветко Лазаров и Владислава Цариградска обявиха след убийството на Мартин Божанов, че са били изнудвани и заплашвани. Съдия Нели Куцкова уточни, че евентуално е имал “стабилен тил ”, евентуално в прокуратурата и политическите среди.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР