През последните няколко десетилетия диетолозите и експертите по храненето са

...
През последните няколко десетилетия диетолозите и експертите по храненето са
Коментари Харесай

Най-добрата лятна диета

През последните няколко десетилетия диетолозите и специалистите по храненето са проучили доста и разнообразни способи за намаляване, многообразие от диети и режими на хранене. В хода на опитите те откриха най-хубавата лятна диета, която „ изпарява мазнините “ без доста старания в рамките единствено на няколко седмици,

Експертите нарекли тази диета светофар. Според тях, в случай че вярното потребление тази диета и съблюдаваме прецизно всички рекомендации, ще успеем трайно да отслабнем за по малко от един месец.

Принципът на лятната диета се основава на цветовата комбинация на " светофара ": в границите на две-три седмици в три поредни дни би трябвало да ядете единствено червени, жълти и зелени зеленчуци и плодове.

Например, на първия ден яжте единствено червени храни: хранете се без скрупули и ограничавания в количеството с домати, червени ябълки, череши, малини, любеница и така нататък

 Диета за намаляване през лятото

На втория ден от най-хубавата лятна диета се предлага да се ядат единствено жълти зеленчуци и плодове: чушки, ананаси, банани, жълти ябълки.

За третия ден остана зеленият цвят и надлежно се употребяват единствено плодове и зеленчуци в този цвят - грах, киви, краставици, авокадо, тиквички.

За да подпомогнете на тялото си да се отърве от непотребните килограми, диетолозите предлагат също да включите и лека физическа интензивност. Дълги летни разходки, каране на колело или танци ще оказват помощ да се справите с непотребните килограми. Не забравяйте, до момента в който сте на тази лятна диета, че съня и положителното въодушевление е също от извънредно значение.

Експертите считат също, че прилагайки тази диета с плодове и зеленчуци, можете бързо да се отървете от шест кг ненужно тегло. Не бива да забравяме да пием и задоволително количество вода. Без значение, че дневното меню е формирано единствено от плодове и зеленчуци, количеството изпита вода не трябва да е под два литра за едно денонощие.

 Хранене за намаляване през лятото

Специалистите означават, че е задоволително да се ползва тази диета и единствено три поредни дни в седмицата. В останалите дни от седмицата е добре да не се прекалява с тестените десерти, сладки и пакетирани лакомства. Добре е също да откажете прекомерно мазни храни, пържени или пикантни. Заложете на печено месо, риба на скара и морски блага.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР