През последните месеци руската армия все по-често използва средствата си

...
През последните месеци руската армия все по-често използва средствата си
Коментари Харесай

HIMARS на украинския фронт - игра на котка и мишка

През последните месеци съветската войска все по-често употребява средствата си за радиоелектронна битка , с които да смущава насочването на ракетите HIMARS, които разчитат на GPS . CNN написа, че украинските въоръжени сили би трябвало да се оправят и с това предизвикателство и съветските благоприятни условия да парират американската ракетна система за залпов огън HIMARS, които на фронта в Украйна са по-малко ефикасни и не постоянно поразяват цели.

Затова американски и украински експерти се пробват да подобрят софтуера HIMARS, с цел да противодействат на съветските заглушавания.

" Това е непрекъсната игра на котка и мишка ", споделя чиновник на Пентагона, поискал анонимност. Според него първо  да заобиколят съветското заглушаване, след което Русия създава нови контрамерки . Все още не е ясно какъв брой дълго може да продължи сходна игра.

CNN напомня, че Украйна скоро би трябвало да стартира широкомащабно контранастъпление и защото въоръжените й сили са мощно подвластни от ефикасното потребление на HIMARS, за тях е изключително значимо да намерят трайно решение на казуса със заглушаването допустимо най-скоро.
 Украйна трансформира мобилните телефони на руснаците в свое оръжие
Украйна трансформира мобилните телефони на руснаците в свое оръжие

Това демонстрира слабостите на съветската киберотбрана

" Едно е да задържиш руснаците там, където са в този момент, напълно друго е да ги изгониш от сегашните им позиции ", сподели пенсионираният американски военачалник Стивън Андерсън пред CNN.

Артилерийските ракетни системи  в рамките на пакетите от американска военна помощ и във всеки един от тях следващ се включват нови муниции. Москва реагира извънредно отрицателно още преди да бъдат предоставени действително на Украйна и в ежедневните сводки на Игор Конашенков още преди да дойдат в Украйна. Интересен беше и фактът, че на HIMARS, с цел да излъже съперника.

На процедура потреблението им от украинската войска в края на лятото и есента на 2022 година С HIMARS бе изработен и , където бе изумена база и. Руското министерство на защитата - в необикновен за него ход - призна обществено, че войските му са били ударени и
 Каква победа би трябвало да постави завършек на съветската война против Украйна?
Каква победа би трябвало да постави завършек на съветската война против Украйна?

Днес Путин е като Хитлер през 1938 година, Западът би трябвало да се разсъни, завърши интервалът на спокойно общуване и търсене на политически взаимни отстъпки сред народна власт и тирания, открити след ВСВ

Само преди два дни Министерството на защитата на Съединени американски щати разгласи даването на в региона на сигурността. Това бе тридесет и седмото даване на американско военно съоръжение за Украйна от август 2021 година

То включва и спомагателни муниции за предоставените от Съединени американски щати HIMARS, спомагателни гаубици, артилерийски и минохвъргачни снаряди и противотанкови средства, които Украйна употребява, с цел да даде отпор на непровокираната нападателна война на Русия.

Новата военна помощ е на стойност до 300 млн. $ .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР