През по-голямата част от времето 29-годишният модел избира по-леки тренировки. Гледайки

...
През по-голямата част от времето 29-годишният модел избира по-леки тренировки.
Гледайки
Коментари Харесай

Съветите за тренировки на Кара Делевин, които всички можем да следваме

През по-голямата част от времето 29-годишният модел избира по-леки тренировки.

Гледайки модели като Кара Делеви да дефилират по време на Седмицата на модата си представяме, че техните тренировки са изключително натоварващи и сложни. Като някогашен модел на Victoria’s Secret Кара също се грижи за фигурата си, само че режимът й не е по никакъв начин прецизен.

Напротив, тя признава в изявлението си за Women’s Health, че изключително когато интензивно работи, избира тренировките й да са минималистични с леки извършения и единствено такива, които й носят наслаждение.

Най-често те се показват в упражняване на бойни изкуства и бокс или единствено в къса йога подготовка. Единственото предписание, което Кара следва прецизно, е да си дава най-малко 10 минути дневно интензивност, без значение каква ще бъде тя.

“Тренировките ми не са закрепени, тъй като се пробвам да се вслушвам в тялото си, само че имам най-малко по 10 минути придвижване всеки ден ”, споделя тя пред списанието.

По-рано тази година тя показва по какъв начин практикува йога вкъщи с видео серии за Goop. Изпробвайте нейната 30-минутна подготовка:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР