През октомври кампанията Рециклирай и спести“ насърчава отговорното използване на

...
През октомври кампанията Рециклирай и спести“ насърчава отговорното използване на
Коментари Харесай

Yettel дава отстъпка до 200 лв. за ново устройство при рециклиране на старо

През октомври акцията „ Рециклирай и спести “ предизвиква виновното потребление на технологиите с огромни понижения на разнородни смарт устройства
През октомври клиентите на Yettel ще получат специфична отстъпка при покупка на смарт устройство, в случай че предадат остарял уред за преработване. Предложението е част от огромната акция „ Рециклирай и спести “ на телекома и този месеца включва богато многообразие от модели смарт телефони, смарт часовници, таблети и преносими компютри, които идват със страхотни понижения до 200 лева През октомври „ зеленият “ смарт тим на Yettel, с който операторът ще насърчи виновното потребление на технологиите за по-чиста околна среда, попълнят титуляри на водещи марки като Samsung, Huawei, Apple и XIAOMI.

За да се възползват от предлагането, актуалните и нови клиенти на Yettel би трябвало  да върнат остарял телефон, таблет или малък смарт аксесоар, без значение дали е работещ или не. Срещу него те ще получат отстъпка, само че и опцията да дадат своя принос за понижаване на електронните боклуци в природата. Събраните устройства ще бъдат предадени за преработване, което оказва директен резултат в ограничение на екологичния отпечатък върху околната среда.
-->
Сред моделите с оптималната отстъпка в промоцията се откроява XIAOMI 12 5G 256GB – един от настоящите флагмани на производителя. Моделът идва с 4500mAh батерия, която разрешава 67W кабелно турбо зареждане и 50W безжично турбо зареждане. Отличава се с хубав дизайн и ослепителен AMOLED FHD+ DotDisplay, DisplayMate A+ екран. Той идва в композиция с 50MP широкоъгълна съществена камера,13MP ултра широкоъгълна и 5MP телемакро камера. Производителността на смарт телефона е обезпечена от осемядрения Snapdragon 8 Gen 1.

С понижение от 200 лева могат да бъдат закупени и трите модификации на новия SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G – с 128GB, 256GB и 512 GB памет. Моделът надгражда триумфа на сгъваемия дизайн на Samsung, като прибавя нови основни характерности. Подобрено е преживяването с камерата, има и по-голям потенциал на батерията и разширени благоприятни условия за персонализация, като резервира ултра компактността на своите прародители. Той е извънредно мощен с помощта на осемядрения процесор Snapdragon 8+ Gen 1, АР 4nm, а също така разполага с 12 МР двойна съществена камера и 10 МР камера за селфита. Има батерия с потенциал 3700 mAh и разрешава 25W супербързо зареждане.

Сред останалите смарт телефони под прожекторите се виждат и примамливи предложения за POCO X4 Pro 5G 256GB, SAMSUNG Galaxy S22 5G 128GB и още модели на Nokia, Samsung и Realme.

Търсещите нов смарт часовник пък ще бъдат извоювани от огромните отстъпки за редица модификации на Apple Watch Series 7. Освен тях съществени са пониженията и за новите часовници от SAMSUNG - Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5 Pro, както и за моделите на Huawei от серията Watch GT 3 Pro.

Независимо какво устройство потребителите върнат за преработване, могат да се възползват и от отстъпката от 200 лева за таблета LENOVO Tab P11 5G и преносимия компютър LENOVO V15 IML 15.6 с Windows 11, който даже идва с прибавен 2-годишен безвъзмезден лиценз за офис пакетa OfficeSuite и джобен USB модем.

Кампанията е годна в цялата комерсиална мрежа при покупка в брой или на лизинг и подписване на двугодишен контракт с някой от абонаментните проекти Тотал + и Тотал Макс. За феновете на извършването на покупки онлайн устройствата могат да бъдат сграбчени от уеб страницата на Yettel, където отстъпката се получава при извършване на покупки в брой с прибавяне на промокод RECYCLE. Старият уред се връща непосредствено на куриера при доставката на новия.

Кампанията „ Рециклирай и спести “ е част от екологичната тактика на Yettel. Основен фокус е реализирането на на практика решения по проблеми с опазването на околната среда посредством предложение на устойчиви артикули и услуги. Само за 2021 година дружно със своите клиенти компанията е икономисала излъчвания, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смарт телефон.

Пълните условия на акцията, описът на устройствата и съответните отстъпки, както и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР