През май миналата година американският театрален и филмов актьор Кевин

...
През май миналата година американският театрален и филмов актьор Кевин
Коментари Харесай

Актьорът Кевин Спейси е изправен пред 12 обвинения в сексуален тормоз

През май предходната година американският сценичен и кино артист Кевин Спейси получи пет обвинявания в полово посягане, включващо нахлуване над трима мъже сред 2005 и 2013 г. Въпреки че Спейси се призна за почтен, през ноември 2022 година Кралската прокуратура повдигна още седем обвинявания, свързани с поредност от полови похищения против един мъж сред 2001 и 2004 година, съобщава Rolling Stone.

Отбелязва се, че по време на правосъдно съвещание на 13 януари в Лондон, на което 63-годишният артист се появи посредством видеовръзка, Спейси пледира почтен по нови обвинявания: нахлуване (три точки), полово посягане (три точки) и подбудителство лице да взе участие в полова интензивност без единодушие.

Съдията по делото се съгласи да добави новото обвиняване от седем точки към предходните пет, което докара до един развой против Спейси по всички обвинявания.

Процесът против Спейси в Лондон би трябвало да стартира на 6 юни 2023 година и се чака да продължи три до четири седмици.

Когато обвиняванията бяха повдигнати за първи път през май 2022 година, Спейси отговори: „ Много правя оценка изказването на Кралската прокуратура, в което те деликатно подсетиха на медиите и обществеността, че имам право на обективен развой и подозрение до доказване на противното. Въпреки че съм отчаян от решението им да продължат процеса, ще се явя непринудено в Обединеното кралство, незабавно щом това бъде уредено, и ще се пазя. "

Въпреки многочислените обвинявания в полово посягане и неуместно държание през последните години, които той отхвърляше, Спейси постоянно успяваше да се измъкне.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР