Певицата DARA, синоптичката и тв водеща Натали Трифонова, неврологът д-р

...
Певицата DARA, синоптичката и тв водеща Натали Трифонова, неврологът д-р
Коментари Харесай

Натали шокира: Исках да се откажа от Денсинг старс заради Димитър

Певицата DARA, синоптичката и тв водеща Натали Трифонова, неврологът доктор Неделя Щонова, олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и техните сътрудници на паркета, стигнаха под върха с голяма дисциплинираност и желязна воля, минаха през прочувствени стихии и се сблъскаха с неподозирани компликации, признаха самите те в „ Dancing Stars Extra “. В първите седмици от шоуто DARA не можела да отпусне контрола и изцяло да се довери на танцовата си половинка.
Реклама
„ С Джими се познаваме и работим от дълго време, само че преди „ Dancing Stars “ не бях танцувала в двойка. Когато си мощна жена и си привикнала да вършиш доста неща сама, е мъчно са се почувстваш като същинска дама и да се оставиш различен да те поведе по дансинга “, сподели певицата пред водещата Станислава Ганчева.

Отношенията сред Натали Трифонова и колегата й също минали през огъня. „ С Димитър стигнахме до сериозен миг в „ Dancing Stars “.
Реклама
Бях взела изрично решение да се откажа от надпреварата поради комплицираните ми връзки с него. Двамата доста се обичаме и се поддържаме, само че сме сложни характери и огромни инати, и когато се разсърдим в залата, никой не отстъпва. На сцената обаче всичко ни минава и се трансформираме в обединен, мощен тим. Разбрах, че в това шоу би трябвало освен да показваш красиви танци, а и да изградиш постоянна връзка с колегата си. Димитър ме научи да му се поверявам и да имам вяра повече в себе си “, разкри синоптичката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР