През март жена, известна само като Ефи, отправи много сериозни

...
През март жена, известна само като Ефи, отправи много сериозни
Коментари Харесай

Българка обвини холивудски актьор в изнасилване

През март жена, известна единствено като Ефи, насочи доста съществени обвинявания в обезчестяване към артиста Арми Хамър, звезда от филмите „ Призови ме с твоето име “ и „ Мъжът от U.N.C.L.E. “. Стана ясно, че същинското име на Ефи е Ефросина Ангелова и е българка, съобщи ladyzone.bg.

Ефросина опита да резервира самоличността си в загадка, само че съветски интернет консуматори съумяха да намерят профила ѝ в Инстаграм и Facebook. Снимки демонстрират, че младата жена е била в Лос Анджелис през 2017 година, когато твърди, че е била изнасилена от артиста. „ Поздрав за всички замръзнали българи “ е написала Ефросина на фотографията си, направена в Лос Анджелис. По това време в България са маркирани зимни температури, по-ниски от нормалното.

Ефи показа ужаса от претърпяното в прочувствено видео, в което описа по какъв начин е била нападната от артиста.

„ На 24 април 2017 година Арми Хамър ме изнасилваше в продължение на 4 часа “, описа тя през сълзи. „ Той удряше главата ми в стената, оставяйки следи по лицето ми. “

Жената, която се показва като Ефи, се среща с артиста във " Facebook " през 2016 година. Тогава тя е единствено на 20, а той е женен за телевизионната водеща Елизабет Чамбърс.

„ Като поглеждам в този момент обратно съзнавам, че той използваше тактики за операция, с цел да упражнява надзор над мен, до момента в който не изгубих самата себе си “, описа още Ефи. „ Той постоянно подлагаше на тестване отделеността ми към него, пренебрегваше границите ми и ставаше все по-агресивен в психическо, прочувствено и полово отношение. “

Според адвокатката на Ефросина тя разполага с доказателства, които поддържат изказванията ѝ и счита, че обвиняванията би трябвало да бъдат разследвани. От друга страна юристите на Арми Хамър отхвърлят опцията да има каквато и да е истина в изказванията за полово принуждение.

Ефросина Ангелова не е първата жена, която упреква в сходно нещо артиста. Още през януари няколко дами разкриха, че са имали полови връзки с него и той е споделял притеснителни мечти за принуждение и даже канибализъм.

Заради абсурда артистът загуби ролята си във кино лентата „ Shotgun Wedding “, в който взе участие и Дженифър Лопес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР