През изминалите месеци в България се проведоха няколко пъти избори

...
През изминалите месеци в България се проведоха няколко пъти избори
Коментари Харесай

Симеон II призова за повече гласуващи

През миналите месеци в България се организираха няколко пъти избори – за парламент, за президент, на не малко места имаше и локални избори, следва и балотаж, съобщи Симеон II, оповестиха от пресофиса му.

" И макар, че фокусът постоянно бе ориентиран към претендентите, машините, бюлетините и впрочем, главната тежест по провеждането на тези всички избори бе на гърба на членовете на ЦИК, РИК и СИК ", уточни още той.

" Аз като жител и гласуващ на всички избори българин, държа категорично да благодаря на всеки един от членовете на тези комисии, които отговорно и професионално се оправиха с тази не лека организация. Особено в подтекста на новите действителности – КОВИД 19, измененията в гласуването с машини ", означи Сакскобургготски.

" Тези са хората, които в почивен ден, не бяха със фамилиите си, а по доста часове стояха, с цел да може всеки един гласоподавател да може да гласоподава, и по-късно гласът му да бъде регистриран вярно ", разяснява той.

" И дано употребявам случая, да прикани за повече гласуващи, по този начин щото, резултатите от всички избори да бъдат с по-голяма представителност ", посочи Симеон II.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР