Жесток скандал се разрази в предаването Лице в лице“ по

...
Жесток скандал се разрази в предаването Лице в лице“ по
Коментари Харесай

Лют скандал между Кирил Добрев и Александър Симов, Ризова се видя в чудо

Жесток скандал се развихри в предаването „ Лице в лице “ по БТВ сред левите Кирил Добрев и Александър Симов. Повод за абсурда стана рецесията с отлив на партийни лица на и поредицата от слаби изборни резултати. В един миг пристрастеностите толкоз се разгорещиха, че водещата Цветанка Ризова не може да зададе въпросите си.

„ Аз имам една-единствена партия и това е. Една партия би трябвало да има коректив, с цел да съблюдава линията “, стартира някогашният народен представител от Кирил Добрев.

„ Няма по какъв начин да се схване добре опозицията в. Аз съм „ за “ да има ляво обединяване “, съобщи от своя страна някогашният към този момент народен представител от Александър Симов.

„ В членуваха от комунисти до социалдемократи. В последните години е изгубила 2/3 от електората си. Останали са единствено тези над 75 години. Голяма част от членовете напущат поради ръководството на Корнелия Нинова “, уточни Добрев. Това е публично проучване на фондация „ Фридрих Еберт “.

„ Факт е, че минава през рецесия и това си проличава. Те не могат да се свързват единствено с едно име. На политическия терен непрекъснато излизат нови чудотворци, понесе много другарски огън “, изясни Симов.

„ Войната се развихри в структурите в цялата страна. Никой няма да разреши да изгрее звезда някъде. Ако това се случи, тя ще бъде залята с мръсотия, с цел да застане на мястото си. През това време всички ще И споделят: „ Браво “! Аз персонално съм заречен на Корнелия Нинова да я изпратя от „ Позитано “, посочи Добрев.

„ Ясно е, че вие имате персонална вендета с госпожа Нинова “, репликира го Симов.

„ В в миг не е останал нито един от нейните някогашни ръководители. Аз стартирам да си задавам въпроса къде е казуса – в тв приемника или в кулата, която излъчва сигнала “, зададе въпрос Добрев.

„ Единият ръководител на беше изключен от другия. Михаил Миков никой не го е изключвал. Г-жа Нинова му насочи предложение да е зам.-председател, само че той отхвърли. Преди шест месеца актуалната ни кандидатка за кмет на София към този момент е претендент за народен представител “, напомни Симов.

Разговорът се насочи към обстановката в Столичния общински съвет и събарянето на Паметника на Съветската войска.

„ Ти се обърка изцяло. Тези, които ядяха ръчичките дружно бяха в едно държавно управление и дружно изнася ха оръжие за Украйна. Даже има интернационално следствие, което ще има резултат “, подсети Добрев.

„ Добре, абстрахираме се от Корнелия Нинова, гледайки в низините, можем да създадем една хубава акция “, прикани Симов.

Кога последно си ходил да се срещаш с гласоподаватели?, попита го Добрев.

„ Аз се усещам персонално обиден от това, което направи Елена Йончева, тъй като персонално съм вложил доверие в нея. През цялото време е имало такива подводници със зависимости. Нормалната е борбата с такива хора. Когато се срещам с гласоподаватели, те непрекъснато ме питат по какъв начин по този начин тя отиде и седна в скута на Движение за права и свободи “, показа Александър Симов.

„ Йончева беше персонално предложение на Корнелия Нинова и знам, че където е била лидер на листи, не е получавала поддръжката на водача на. По мотив идейната непорочност, по какъв начин се усеща, когато основният редактор на вестник „ Дума “ е някогашен основен редактор на „ Демокрация “, попита Добрев.

Нора Стоичкова в никакъв случай не е била основен редактор на „ Демокрация “. От 2016. тя е член на Движение за права и свободи, безапелационен бе Александър Симов.

Значи има право да израсне от седесарка, попита Добрев.

„ И седесарите имат правото да поумнеят и да осъзнаят, че са били на неверната страна. Аз избирам разкаялият се седесар от член със взаимозависимост “, уточни Симов.

„ Лявото обединяване е допустимо. Рано или късно тези, които робуват на егото си, ще пристигна при нас да се разберем. Той предизвести, че който се е откъснал от или е приключил под мускула на Борисов или на бунището “, посочи Симов. Той добави, че Левицата ще се възроди.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР