През изминалата година Cupra представи специалната серия VZ5, която подобри

...
През изминалата година Cupra представи специалната серия VZ5, която подобри
Коментари Харесай

Cupra Fomentor: Ускорение на суперавтомоил с прилична цена?

През миналата година Cupra показа специфичната серия VZ5, която усъвършенства мощността на единствения личен модел на марката все още – Formentor. Ограничената в 7 хиляди броя трансформация получи 2.5-литров петак с мощ от 385 конски сили и оптимален въртящ миг от 480 нютон метра. Двигателят е взет непосредствено от Audi RS и е куплиран с автоматизирана трансмисия със 7 предавки и задвижване на четирите колела.
`Cupra

Макар тази мощ да е повече от задоволителна за някои почитатели, то други като да вземем за пример експертите от АВТ не са на това мнение. Тунинг компанията, която специализира в доработките на коли от VW Group показа тунинг пакет за Formentor VZ5, повишаващ мощността и ускорението на испанския модел.
`Cupra

Благодарение на софтуерни промени, доработената Cupra може да се похвали с мощ от 450 конски сили, както и ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на тъкмо 3.9 секунди. Ако пък решите, че ще продължите да натискате газта, то колата ще продължи да форсира до 270км/ч.
`Cupra

Освен промени по динамичността, Formentor е получил и нови джанти в размер от 20 или 21 цола, които да прибавят още малко характерност в относително рядко срещания модел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР