През деня 29-годишната дизайнерка Кристин Малисън работи във фирма за

...
През деня 29-годишната дизайнерка Кристин Малисън работи във фирма за
Коментари Харесай

Уникалните корсети, направени от тапицерия

През деня 29-годишната дизайнерка Кристин Малисън работи във компания за произвеждане на пердета. Но в свободното си време тя основава страхотни корсети, употребявайки сходни материи на тапицерия. Моделите й наподобяват аристократично, като много от тях са направени и от гоблени. Дизайнерката признава, че едно от най-хубавите й е корсетът, който е изработен от няколко гоблена, с изображение на красива госпожица от 18 век, разхождаща се из необикновено обилни градини. 



Кристин стартира да прави корсети преди към година. Концепцията е елементарна – на работното си място тя е заобиколена от красиви материи, различни тапицерии и гоблени, които несъмнено могат да устоят на тестването на времето. " Работя в областта на интериорния през последните две години и тъканите, които използваме тук, са пригодени към изискването, че би трябвало да устоят много дълго време. Идеята за облекла от тях много ми хареса, тъй като умерено могат да останат непокътнати през идващите десетилетия ", споделя дизайнерката. 

Тя постоянно търси разнообразни платове, на които има живописни изображения и дами, носещи корсети. Признава, че за нея носенето на такова облекло е знак на нестихваща женственост: " Не мисля, че има нещо по-нежно и женствено от корсет с подобен контур. Искам да наподобява супер съвременно и въобще да не лимитира потребителите ". И се получава. Кристин несъмнено не е надалеч от трендовете, които виждаме на стилните ревюта.  от сбирката на Vivienne Westwood е едно от най-желаните творби на марката, а концепцията му е сходна на тази на марката на Кристин. 


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР