Моторист е загинал при тежка катстрофа във Враца, видя ексклузивно

...
Моторист е загинал при тежка катстрофа във Враца, видя ексклузивно
Коментари Харесай

Извънредно! Кървава катастрофа във Враца, моторист загина на място /ужасяващи снимки/

Моторист е умрял при тежка катстрофа във Враца, видя извънредно организация BulNews. 
Кървавият случай е станал преди минути на Табашкия мост. Млад моторист с „ Хонда “ се е врязал във ван „ Фолксваген “ навръх кръстовището с Крайречния бул.. 
При адския конфликт мотористът е умрял на място. Ударът е бил толкоз яростен, че е ранен и водачът на автомобила, който е към 50-годишен.
На този стадий не е ясно по какъв начин тъкмо се е стигнало до злополуката. По първична информация колата е правила противоположен завой, при което е лишила преимуществото на мотора. 
В момента регионът е отцепен, а кръстовището е затворено. Всички пътища, които водят към Табашкия мост, са блокирани от полицията. 
Трупът към момента е на местопроизшествието, има огромно количество кръв по асфалта. Екип на незабавния център дошъл незабавно, само че единствено установил гибелта на младия мъж, който е с доста тежки контузии от конфликта.  
Самоличността му към момента не е известна.
Има три пожарни, които да измият платното, откакто проверяващите си свършат работа по определяне на аргументите за трагичния случай. Очаква се да дойде дежурен дознател, който да работи по случая. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР