През 1997 г. мъж съобщава в полицията във Франкфурт, че

...
През 1997 г. мъж съобщава в полицията във Франкфурт, че
Коментари Харесай

Най-разсеяният на света: Мъж забрави къде е паркирал колата си, откри я след 20 години

През 1997 година мъж оповестява в полицията във Франкфурт, че колата му е открадната.
20 години по-късно управляващите в града откриват изчезналото транспортно средство, само че се оказва, че автомобилът не е откраднат.
Той е открит в гараж на остаряла промишлена постройка, която следва да бъде разрушена. Очевидно притежателят й я е паркирал там, а след това е не запомнил.
Колата би трябвало да бъде преместена от постройката преди събарянето й, тъй че полицията търси притежателя й, оповестява Independent.
Според немския районен вестник Augsberger Allgemein, мъжът, който сега е на 76 години, е заставен да взема колата си, като прави това дружно с щерка си.
Автомобилът към този момент не е в придвижване и евентуално ще свърши на сметището за скрап.

Този случай припомня на различен случай в Германия, при който мъж открива колата си две години, откакто забрававя къде в Мюнхен я е паркирал. Той също я афишира за открадната, единствено с цел да я открие полицията на 4 километра от мястото, на което водачът счита, че я е оставил.
В багажника й мъжът оставил 40 000 евро в брой и принадлежности за 50 000 евро.
По-рано тази година шотландец загуби колата си след концерт на Stoneroses в Манчестър. Той оповестява, че е търсил транспортното средство в продължение на 5 дни, преди да се откаже.
В последна сметка я афишира за открадната, а колата е открита шест месеца по-късно навръх мястото, на което я е паркирал. Само че върху стъклото й има санкции за паркиране за над 5 000 паунда (над 11 200 лева).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР