Превръщат Конституцията за броени дни в мръсна дрипа, написа бившият

...
Превръщат Конституцията за броени дни в мръсна дрипа, написа бившият
Коментари Харесай

Иван Гешев атакува слобката: Ще ги вкараме в затвора!

„ Превръщат Конституцията за броени дни в мръсна вехтория ”, написа някогашният основен прокурор Иван Гешев във фейсбук.

„ Позволяват на непознати жители да ни ръководят, защитавайки ползите на други страни. Подчиняват прокуратурата на политиците и трансформират министърчето Славов в действителен основен прокурор. Вероятно добре е правил високоотговорната си работа да носи досиетата на Христо Иванов.

Приемат бюджет, в който няма стратегически цели като демография, социална  политика, битка с корупцията и национална сигурност “, написа още Гешев с обещанието, че „ ще ги вкараме в пандиза ”.

Ето цялостния текст на обявата му:

Каква я свършиха за 7 дни? Неправителството, определено от некоалиция, настойчиво работи да ни трансформира в недържава:

режат монументи с флекс постановат троцкистка цензура в Националното радио и въобще в медиитеподаряват БТР-и, от които имаме потребност, с цел да купят други морално остарели за 5 милиарда лв. вземат заеми за милиарди, с цел да могат да ги крадат, а сметката ще я заплащат и внуците ни подаряват парите за коледни бонуси за пенсионерите на Украйна

Поне да бяха икономисали един километър от автомагистралата Търново-Русе, с цел да зарадват нашите родители.

Превръщат Конституцията за броени дни в мръсна вехтория, с цел да закрепят крадливия си модел за десетилетия.

Реклама

Позволяват на непознати жители да ни ръководят, защитавайки ползите на други страни.

Подчиняват прокуратурата на политиците и трансформират министърчето Славов в действителен основен прокурор. Вероятно добре е правил високоотговорната си работа да носи досиетата на Христо Иванов.

Приемат бюджет, в който няма стратегически цели като демография, обществена политика, битка с корупцията и национална сигурност.

Завишени са единствено парите за крадене. Защото от детските надбавки и парите за пенсионерите няма по какъв начин да се вземат комисионни.

Мислят единствено за едни къси пари в границите на година-две, а българите – кучета ни яли. Масово си изкарват парите на топли дестинации, а който остане в Родината – да се оправя както може.

Прав е Стефан Цанев, че се пробват да ни ротират като нация и ни заменят с някакви други политкоректни мулти-култи нации.

Ще позволим ли да унищожат всичко, за което са дали кръвта си генерации българи? Ще позволим ли да търгуват с костите и паметта им? Ще позволим ли да осребряват за себе си бъдещето на децата ни?

Не! По-скоро ще ги вкараме в пандиза, където е мястото на националните предатели!

(От фейсбук, заглавието е на редакцията)


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР