Преполовихме и ноември, който все още ни дава възможност да

...
Преполовихме и ноември, който все още ни дава възможност да
Коментари Харесай

10 елегантни стайлинг идеи за тази седмица

Преполовихме и ноември, който към момента ни дава опция да не напластяваме толкоз доста облекла. Миди роклите да вземем за пример можете да носите под обемен вълнен блейзър или палто, като добавите обувки на ток или високи ботуши за по-елегантен, подобаващ за работната седмица.
               

Отново в тази връзка вместо костюм можете да съчетаете панталон и сако в разнообразни цветове, с цел да се получи по-интересен тоалет, като те могат да бъдат неутрални или пък в другата прекаленост – напълно ярки. А предходната седмица ви по какъв начин един сив костюм елементарно може да стане по-впечатляващ с блуза или аксесоар в оранжево.

В по-студените дни можете да посягате към пухкавите якета, които въпреки и да наподобяват спортно, също могат да се комбинират с грациозен панталон и ботуши, тъй като занапред ще имаме още по-голяма потребност от техния комфорт.
               

Добавяме в листата с облекла тази седмица и обемните жилетки, които могат да се носят върху пъстър пуловер или пък да дават топлота в композиция с по-леко палто. Финалният щрих оставяме за аксесоарите и изящните бижута, а за тях постоянно намираме съвършените находки на.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР