Премиерният сериал ще завладее ефира на DIEMA FAMILY с драматична

...
Премиерният сериал ще завладее ефира на DIEMA FAMILY с драматична
Коментари Харесай

Любов и предателства в премиерния сериал „Черната перла“ по DIEMA FAMILY

Премиерният сериал ще завладее ефира на DIEMA FAMILY с трагична история за силата на огромната обич . Хитовата турска поредност от 2017 година, в която основните функции са поверени на звездите Толгахан Сайъшман и Ханде Ерчел, започва на 21 май и ще бъде предавана всеки работен ден от 22.00 ч. На 18 май пък следва дълго чаканата развръзка на сериала, когато феновете ще схванат дали Бахар ще успее да надвие тестванията на сложната обич.
 Черната перла
“Черната перла ” споделя историята на изпепеляващата, само че изпълнена с трудности обич сред героите Кенан и Хазал. Младата двойка възнамерява да прекара живота си дружно, само че фантазията им ненадейно е помрачена от преуспяващия предприемач Вурал. Коварният воин, в чийто облик се превъплъщава Берк Хакман, с ловка конспирация принуждава Хазал да се омъжи за него. Поставена непредпазливо в средата на любовния триъгълник, красивата героиня обезверено се бори да продължи живота си дружно с Кенан. Той от своя страна счита, че Хазал го е изоставила, поради новопридобития разточителен живот и материалните такъми.
 Кенан
Завладяващата история на “Черната перла ” и страхотната актьорска игра носят необятна известност на сантименталната драма. Младите артисти в основните са измежду най-популярните кино и телевизионни звезди в Турция. Привлекателният Толгахан Сайъшман, който влиза в облика на Кенан, е прочут на българската аудитория от сериалите „ Сезони на любовта " и „ Сега и вечно “. Освен сполучлив артист с цели 15 участия в филми и сериали зад тила си, той е и притежател на премията „ Най-добър модел на Турция “. Красивата му партньорка във кино лентата е Ханде Ерчел, печелила наградата за изгряваща звезда. Първата роля на надарената актриса е в историческия шлагер от 2014 година " Чучулигата ".

Ще намерят ли младите влюбени Кенан и Хазал противоположен път един към различен - гледайте в епизодите на премиерния сериал " Черната перла " всеки работен ден от 21 май. Не пропускайте и развръзката на завладяващата история в хитовата поредност " Моят живот " – на 18 май от 22.00 ч. по DIEMA FAMILY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР