Премиерът Зоран Заен и лидерът на опозицията Християн Мицкоски като

...
Премиерът Зоран Заен и лидерът на опозицията Християн Мицкоски като
Коментари Харесай

Е магазин за думите на Каракачанов: Хубаво е, когато Заев и Мицкоски заедно защитават Македония

Премиерът Зоран Заен и водачът на опозицията Християн Мицкоски като че се бяха договорили да отговорят с остра изразителност на българския вицепремиер Красимир Каракачанов, който насочи предизвестие, че Република Македония може да се елементарни с Европейски Съюз и НАТО, в случай че продължи злоупотребата с македонския език, написа македонското издание " Е магазин ".

Каракачанов, само че и други функционери от България, които оспорват съществуването на македонски език и нация преди Втората международна война и които споделят, че тук постоянно са живели българи, които приказват на български акцент, получи плесница и от властта, и от опозицията в Македония, написа изданието, представено от Българска телеграфна агенция.

" Мое право е да съм македонец, да приказвам македонски език. Това е европейска полезност ", съобщи през вчерашния ден министър председателят Зоран Заев след острите нападки на Каракачанов, само че и посланието на външния министър Екатерина Захариева. Заев чака европейските полезности в действителност да бъдат признати от всички.

" И в Македония, и в България към момента има сили, които не мислят положителното на връзките сред съседите ", съобщи ръководителят на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски, разяснявайки изказването на Красимир Каракачанов.

" Има основателно подозрение за рушвет при издаването на български паспорти в неговата страна. И по този начин този квази родолюбив заряд и зов на господин Каракачанов е във функционалността тази политика ", сподели Мицкоски.

Тази идентична позиция на властта и опозицията е хубава картина на смяна и да се надяваме, че когато става дума за националните ползи, все по-често ще можем да я виждаме, написа в умозаключение " Е магазин ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР