Премиерът увери, че кабинетът ще изпълни обещанието си„Актуализацията на бюджета

...
Премиерът увери, че кабинетът ще изпълни обещанието си„Актуализацията на бюджета
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да пускаме нелегално външни министри, защото си мислят, че имат право

Премиерът увери, че кабинетът ще извърши обещанието си

„ Актуализацията на бюджета сега взема решение базов проблем. Въпреки, че стопанската система в последните 4 месеца е с положителен напредък, инфлацията заплашва хората с най-ниски приходи. Акцента на актуализацията е да покрием точно тези хора. Нашето заричане е да няма никой под линията на беднотия и желаеме да си го осъществим. Това е първият ни приоритет ". Това съобщи министър председателят Кирил Петков след събранието на Националното съдружие на общините, съобщи

По думите му „ работодателите знаят, че това, което е дадено, ще бъде изпълнено ". „ Допълнителните средства, които се акумулират в енергийната система, ще бъдат върнати назад на бизнеса”, разясни министър-председателят.

За Сергей Лавров

„ Имаме ясни наказания за съветски полети. Няма да бъдем тези, които незаконно да пускаме нечии външни министри, единствено тъй като те си мислят, че имат право. Има закон, има правила и страната ни ще ги следва. Оттук нататък ще бъдем един сътрудник в Европейски Съюз, от който не може да се чакат неприятни изненади”, сподели министър председателят.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР