Премиерът на Австралия Скот Морисън каза днес, че отварянето на

...
Премиерът на Австралия Скот Морисън каза днес, че отварянето на
Коментари Харесай

Австралия може да отвори изцяло границите си

Премиерът на Австралия Скот Морисън сподели през днешния ден, че отварянето на границите на страната за туристи от чужбина не е доста надалеч във времето и идната седмица Народното събрание ще разисква тематиката, съобщи Ройтерс.

Държавата затвори границите си за идващи от чужбина през март 2020 година През последните месеци тя нерешително ги отваря още веднъж за свои жители и непрекъснато пребиваващи лица, квалифицирани мигранти, задгранични студенти и някои сезонни служащи. През януари т.г. Морисън израз вяра, че границите може да бъдат напълно отворени до Великден.

От през вчерашния ден пък в Австрия влиза в действие законът, който прави имунизацията против COVID-19 наложителна за пълнолетното население в страната. Президентът Александър Ван дер Белен подписа федералния закон за наложителната имунизация, откакто той беше утвърден в Народното събрание. Това е най-строгият по рода си закон в Европа. В прилежаща Германия да вземем за пример въвеждането на наложителна имунизация за цялото население към момента е предмет на разискване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР