Твърди се, че принц Уилям и Кейт решиха да не

...
Твърди се, че принц Уилям и Кейт решиха да не
Коментари Харесай

„Мъдра“ причина, поради която Кейт и Уилям не нарекоха принцеса Шарлот на името на Даяна или Елизабет

Твърди се, че принц Уилям и Кейт взеха решение да не кръстят Шарлот на починалата кралица Елизабет II или принцеса Даяна заради една значима причина.

След месеци на очакване, кралската двойка разгласи на света, че са се сдобили с момиченце на 2 май 2015 година По това време се очакваше, че кралската двойка ще избере да я кръсти или Елизабет, или Даяна, след двете определящи дами в актуалната кралска история. Но вместо това те избраха да почетат и двете в нейното второ име - като я нарекоха Шарлот Елизабет Даяна.

Сега на девет години, цялостната й купа е Кралско височество принцеса Шарлот от Уелс. Според кралския специалист Ричард Кей, проницателната Кейт и Уилям интензивно са решили да не дават на щерка си име, което да я съпоставя непрекъснато с кралските дами преди нея.

Г-н Кей има вяра, че това решение е било „ умно “, като твърди, че е щяло да сложи младата Шарлот в неловко състояние през целия й живот. Говорейки в документалния филм на Канал 5 „ Тайните на кралските дворци “, той сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР