Публикация, изпратена от акаунта на Доналд Тръмп в социалните медии,

...
Публикация, изпратена от акаунта на Доналд Тръмп в социалните медии,
Коментари Харесай

Truth Social на Доналд Тръмп казва, че победата му ще доведе до „обединен Райх на фона на опасения от „управлението на диктатора

Публикация, изпратена от акаунта на Доналд Тръмп в обществените медии, допуска, че успеха му ще докара до „ единен Райх “.

Публикацията беше споделена в акаунта на някогашния президент в Truth Social, до момента в който той беше в обедна отмора от правосъдния си развой за пари в Манхатън. Той употребява думата " Райх " - дума, която има мощни конотации на " Третия райх " на Хитлер - или нацисткия режим.

Във видеото фразата " единен райх " се вижда включена в хипотетични новинарски заглавия, обявяващи хипотетичната победа на Тръмп, до момента в който повествовател пита: " Какво се случва, откакто Доналд Тръмп победи? " Заглавие, което гласи " КАКВО СЛЕДВА АМЕРИКА? " преди а. по-малко заглавие изпод „ ИНДУСТРИАЛНАТА СИЛА съдебна експертиза УВЕЛИЧИ ЗНАЧИТЕЛНО, ДВИЖЕНА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ОБЕДИНЕН РАЙХ. “

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Мелания Тръмп дефинира процеса против Доналд като „ срам “, до момента в който хората питат къде е Мелания?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: „ Диктаторският “ проект на Доналд Тръмп за три мандата на президентството, така...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР