Премиерът Бойко Борисов няма никакви адекватни политики, които да представи

...
Премиерът Бойко Борисов няма никакви адекватни политики, които да представи
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Легловата база не дава решения, трябваше да има локдаун

" Премиерът Бойко Борисов няма никакви съответни политики, които да показа в тази обстановка ", съобщи пред БНР водачът на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов, ръководител на Евро-атлантическия център и някогашен заместник-председател на ГЕРБ. Според него Борисов " желае да държи политическата конспирация надалеч от хората и сервира сериала от джипа ":

" Тревожно е, че министър председателят не направи нужната организация и да се позове на специалистите, тъй като това, което трябваше да се направи за тези 7 месеца, в този момент може би щяхме да имаме проект за деяние и обществото да има доверие в страната ".

По думите му здравните специалисти са били изтласкани на назад във времето от ръководещите.

" За политическите решения, които се вземат, някой би трябвало да понесе и отговорност ", безапелационен беше Цветанов и добави:

" Увеличаването на легловата база не дава решения. Трябваше да има затваряне - даже да издържиш стопански и да съхраниш бизнеса, по-добре е здравната система да бъде съхранена, а да не изпада в безпорядък и по този начин да се усилват жертвите на ковид.... В момента няма никаква подготвеност за правене на антигенни проби, с цел да се редуцира времето за хоспитализация при пациентите. Нямаше обединен протокол за лекуване и всичко е оставено безредно - всеки да се избавя самичък ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР