Община Благоевград организира обществено обсъждане на визия за развитието на

...
</TD
>Община Благоевград организира обществено обсъждане на визия за развитието на
Коментари Харесай

Благоевградчани решават за бъдещето на Зоопарка

Община Благоевград провежда публично разискване на визия за развиването на Зоопарка на 29 май от 18:00 ч. в зала " 22 септември “.

Целта на разискването е благоевградчани да се срещнат и да дадат желанията си за един от двата разновидността за развиването на зоологическата градина, създадени по поръчка на община Благоевград. Те ще бъдат показани от създателите на разработките и от кмета.Общественото разискване е в осъществяване на уговорката на управлението на община Благоевград да се допитва до обществеността по значими за развиването на Благоевград въпроси, какъвто е този за бъдещето на едно от обичаните места на децата - Зоопарка.

След избора на визията за бъдещето на зоологическата градина, ще бъдат финализирана създадената Стратегия за постигането на дефинираните цели и постигането на нов, актуален образ на Зоопарка.

Припомняме, че Община Благоевград завоюва план за финансиране на правенето на тактика за развиване на зоологическата градина, с която да си обезпечи опция да кандидатства за финансиране повсеместен ремонт и реорганизация на зоопарка в регионалния център по Програма " Околна среда “ 2021 -2027 г.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР