Избягалият от затвора Петър Колев е задържан. Това съобщи служебният

...
Избягалият от затвора Петър Колев е задържан. Това съобщи служебният
Коментари Харесай

Хванаха избягалия от затвора Петър Колев

Избягалият от пандиза Петър Колев е арестуван. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов. По думите му в полицията е бил получен сигнал, че Колев отива в дома на своята сестра в столицата. Там той стрелял с въздушен револвер, при което провокирал пожар. По-късно очевидци алармирали, че същият мъж се пробва да качи различен човек в автомобил принудително.

До момента Петър Колев два пъти е засичан от органите на реда. Тогава пробвали да го заловят, само че несполучливо. Мъжът е с две влезнали в действие присъди - за кокаин и за закана за ликвидиране и безчинство. Припомняме, че в края на септември предходната година той е пуснат на независимост по медицински аргументи. Колев обаче по този начин и не се връща зад решетките, оповестиха от правосъдното министерство.

Случаят става явен едвам предходната неделя, откакто bTV заяви за серия неуспешни гонки със пандизчията. И двата пъти са в столичния квартал " Люлин “. Именно в " Люлин “ той беше арестуван при спецоперация през април предходната година. Това се случи, откакто пандизчията три години успяваше да надхитри полицията и се укриваше, до момента в който се търсеше, в това число и с червен бюлетин на Интерпол. Още тогава стана ясно, че мъжът е рисков и въоръжен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР