Преференциалното състезание започна да се превръща в надбягване с едни

...
Преференциалното състезание започна да се превръща в надбягване с едни
Коментари Харесай

Хостесата-мутреса Славена Точева издуха Красен Кралев, сричащ гербаджия пак е депутат

Преференциалното съревнование стартира да се трансформира в надпреварване с едни и същи коне. Листите на 2 октомври бяха пренаредени най-вече от хора, които го правеха и на предходните вотове.

Биографично те съставляват необятна палитра – звезди от нощния живот, спортния, виртуалния… Сериозно са застъпени и някогашни представители на локалната власт.
 Стефан Апостолов (с черната фланелка) се къпе в националната обич
Голямото име в жанра несъмнено е Стефан Апостолов от Симитли, който победи по към този момент одобрен метод – кандидатира се финален в листата на ГЕРБ – Благоевград, и финишира като народен представител. Сега събра 7357 преференции. Все отново този път има вест, защото остана втори след лидера Росен Желязков.

Апостолов е някогашен футболен рефер, а и наследник на кмета на Симитли Апостол Апостолов (също някогашен арбитър от стадионите и посочен като някогашен ухажор на Бойко Борисов от починалия предприемач Методи Бачев с репликата „ Кмето на Симитли е е*ал Бойко Борисов, б.ред. ”).

Освен в спортната си битност, той е прочут и като индивида, сричал от парламентарната естрада римски числа при изчитане на законопроект.

Нагоре в листата се придвижиха Костадин Стойков от Петрич и Георги Георгиев от Сандански, познати като общинари от съответните градове (Стойков бе и депутат).

Промяна претърпя и листата на Българска социалистическа партия – Благоевград, откакто някогашният народен представител, а и зам.-кмет на Гоце Делчев Богдан Боцев от пети стана втори. За Боцев също е традиция да печели преференции.

Реклама

ГЕРБ уреди и Източна България с огромна преференциална звезда – варненката Славена Точева, някогашна хостеса в нощен клуб „ Сенсо “ и брачна половинка на мутра, търкащ килията в испански затвор, понастоящем студентка в Свищов .

Славена, спрягана като една от многото Мата Хари в „ гълъбарника “, сащиса с голям резултат още през април предходната година при дебюта си – финишира втора във варненската листа, печелейки националната обич в общини, села и махали.

Сега тя има 7306 преференции и измества Красен Кралев от второто място. Малко не доближи и на десетият Щерю Георгиев да се изстреля нагоре. Той не е необятно прочут, само че съгласно радио Варна е притежател на верига заведения за хранене, което изяснява бликналото електорално доверие.

В Пловдив област представителят на католическата общественост Младен Шишков още веднъж пренареди листата на ГЕРБ – от четвърти стана втори. Избираемо място получи и зам.-кметът Розалин Петков.

В Бургас е забавно при Българска социалистическа партия. Тодор Байчев още веднъж се придвижи напред. Едно ново име – Андрей Николов от Созопол, взе към 60 гласа повече от прага за разбъркване. Той е общински консултант, предприемач (търговия), а татко му е някогашният кмет на Созопол Златко Николов.

В Русе регионалният ръководител на Съюз на демократичните сили Драгомир Драганов завоюва 1121 преференции. Така стана втори в общата листа с ГЕРБ.

В Хасково за следващ път свети Георги Станков, прочул се в годините на досегашното си депутатстване с торта за рождения си ден, на която бяха изобразени банкноти. Той е събрал 4617 преференции, само че не съумява да измести лидера Делян Добрев.

В столичния 23-и МИР някогашният министър на електронното ръководство Божидар Божанов се качи с едно място в листата на Демократична България.

Голямото достижение обаче е още веднъж на инфлуенсърката Елисавета Белобрадова, която се качи четири. Тя се показа ослепително и в 25-и МИР, минавайки от четвърто на второ място.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР