Пред­се­да­те­лят на НКП на Лев­ски Сте­пан Хин­дли­ян нап­ра­ви скан­дал­ни раз­кри­тия

...
Пред­се­да­те­лят на НКП на Лев­ски Сте­пан Хин­дли­ян нап­ра­ви скан­дал­ни раз­кри­тия
Коментари Харесай

Феновете със свой вариант за спасение

Пред­се­да­те­лят на НКП на Лев­ски Сте­пан Хин­дли­ян нап­ра­ви скан­дал­ни раз­кри­тия за Ва­сил Бож­ков и раз­кри спа­си­те­лен ва­ри­ант за клу­ба.

" То­ва е те­а­тър и е до­ка­за­тел­ство на те­за­та на фе­но­ве­те на Лев­ски, че клу­бът е за­лож­ник на ико­ни­ми­чес­ки  и по­ли­ти­чес­ки ин­те­ре­си. То­ва, ко­е­то се слу­чи вче­ра е пот­вър­жде­ние на та­зи те­за ", ка­за Хин­дли­ян.

" Г-н Бож­ков бли­зо го­ди­на има­ше пре­неб­ре­же­ние към пуб­ли­ка­та. Не ид­ва­ше на ма­чо­ве. В един мо­мент, ко­га­то об­ла­ци­те над не­го се сгъс­ти­ха, ка­за, че ня­ма ло­та­рия, ня­ма Лев­ски - за про­тест. Го­во­ре­те с Бо­ри­сов. Ние не из­пъл­них­ме во­ля­та му да из­ле­зем на ули­ца­та. С мир­но шес­твие връ­щаш ли ло­та­ри­я­та? Ако из­ле­зе­те на ули­ца­та - има­те мо­я­та под­кре­па. Бож­ков ме на­ре­че под­ло­га за­ра­ди на­чи­на, по кой­то той ги виж­да не­ща­та. Не е свик­нал да му се от­каз­ва ", до­пъл­ни пред­се­да­те­лят.

" Не е важ­но как­во се е слу­чи­ло, аз ка­къв съм бил на­ри­чан. Важ­но­то е от­тук на­та­тък как­во се случ­ва. То­ва не мо­же да про­дъл­жа­ва. Има един ва­ри­ант и той е след­ни­ят, с цел да се скъ­са с то­зи мо­дел. Тър­гов­ски­ят за­кон да­ва пра­во ма­жо­ри­тар­ни­ят па­кет да ос­та­не в клу­ба. Ос­та­на­ли­те ак­ци­о­не­ри да сви­кат об­що съб­ра­ние, да из­бе­рат надзо­рен и уп­ра­ви­те­лен съ­вет, ко­и­то на чис­то да за­поч­нат да тър­сят спон­со­ри по ес­тес­твен на­чин. Ко­га­то Лев­ски се ме­на­жи­ра по пра­ви­лен на­чин има при­те­га­тел­на си­ла. Кой­то и да е соб­стве­ник на Лев­ски, да бъ­де та­ка до­бър ак­ци­и­те да оти­дат в клу­ба. Най-го­ля­ма­та фут­бол­на ем­бле­ма оти­ва по дя­во­ли­те. "

" Тряб­ва да съ­бе­рем 1.5 ми­ли­о­на ле­ва спеш­но, с цел да пла­тим на ед­ни фут­бо­лис­ти, ко­и­то пад­на­ха с 4:0 от ки­пър­ски сер­ви­тьо­ри през ля­то­то. За­то­ва каз­вам, че мо­де­лът е сбър­кан ", за­вър­ши Хин­дли­ян.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР