“Просто си свърших работата - заяви полицаят Мартин Уилис от графство Йоркшир,

...
“Просто си свърших работата - заяви
полицаят Мартин Уилис от графство
Йоркшир,
Коментари Харесай

Супермен и Хълк ряпа да ядат – английски полицай задържа с ръце увиснал на мост ван!

“Просто си свърших работата ” - заяви полицаят Мартин Уилис от графство Йоркшир, удрлжал с ръцете си ван увиснал от пътен мост. Той дошъл първи на местопроизшествието и видял, че загубил управлението ван поради хлъзгавото пътно покритие висял на косъм от срутване от моста. Ето още едно потвърждение, че чудесата в действителност се случват в света...

Полицаят забелязал, че след всяко преминаване на автомобил край вана, той все повече се накланял на открито от моста. Тогава хванал с ръце задното му колело и удържал машината в балансно състояние в очакване на помощ. Той помолил намиращите се в машината водач и пътник да не мърдат, с цел да не стане белята.

На смелият служител на реда му се наложило да държи вана цели 15 минути, до момента в който на местопроизшествието се появят спасителите. Те укрепили машината с колани, извадили пасажера и лидера от нея.

Смелата постъпка на служителя на реда е вече достояние на обществените мрежи, само че той скромно декларира, че просто е изпълнявал работатата си и е удовлетворен от оценката на действията си.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР