Предстоят сериозни рокади в София на ниво районни управления. Не

...
Предстоят сериозни рокади в София на ниво районни управления. Не
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Предстоят рокади в районните управления в София

Предстоят съществени рокади в София на равнище районни ръководства. Не са правени дълго време. Това би трябвало да се промени, тъй като не са положителни. Министерство на вътрешните работи не гледа цветове, не може да бъдем упрекнати, че влияем на политическите процеси. Това сподели по Българска национална телевизия вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Министерство на вътрешните работи се самопочиства, министерството е система, която има воля да се реформира, ще се почистим от 5-те % гнили ябълки, сподели още Иван Демерджиев. Той сподели още, че има служители на реда със синдрома на прегарянето. Министерство на вътрешните работи ще вземе ограничения те да се успокоят, само че всеки чиновник ще бъде тестван. Много ми е любопитно дали друга система ще тества чиновниците си, сподели още вътрешният министър.

Той изясни, че държавното управление е стимулирано да работи до последния ден и не е изключена опцията за предварителен избор.

" Неправилна е мантрата, че се усилва престъпността. Нараснала е разкриваемостта, не е правилно, че има повече закононарушения ", сподели още вътрешният министър. Той призна, че има офанзива на прокуратурата към Министерство на вътрешните работи. Очакваме развиването на доста производства, в които има и политически играчи, обгръща съвсем целия политически спиктър, посочи вицепремиерът. Ставало дума за злоупотреби с публични поръчки.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР