Предстоят много тежки месеци, а вероятно и години за Турция.

...
Предстоят много тежки месеци, а вероятно и години за Турция.
Коментари Харесай

Надежда Нейнски каза какво предстои за Турция

„ Предстоят доста тежки месеци, а евентуално и години за Турция. Това са вреди, които не могат толкоз бързо да бъдат обезщетени. От цялата тази покруса има един ярък лъч и това е солидарността на хората “, сподели в ефира на bTV някогашният външен министър и някогашен дипломат на България в Турция Надежда Нейнски.

-->
По думите ѝ Турция ще се нуждае от голяма помощ, а управляващите би трябвало да бъдат доста проведени, с цел да могат да посрещнат това, което следва. 

„ Пред гибелта и болката и загубата на околните се връща човешкото в индивидите. Трябва да бъдем индивиди освен, когато стане необратимото. Трябва да се помъчим да вземем урок от тази болежка и да потърсим повече мостове между тях. От една страна – болката и нещастието на изгубените близки, въпреки това – неизвестността “, сподели Нейнски. 

Тя направи коментар и по темата Северна Македония.  

„ С побоя, който доби огромен интернационален отзив, и с честването на Гоце Делчев се търсят провокации. Ако желае да стане член на Европейски Съюз, тя би трябвало да си даде ясна сметка, че сходни провокации не са в посока това участие да се случи. Използването на езика на омразата ще бъде безусловно затруднение за нея “, разяснява Надежда Нейнски. 

По думите ѝ политическите сили би трябвало да създадат поръчки по основни тематики като войната в Украйна, Северна Македония, еврозоната и правосъдната промяна.

„ Поведението на България за хода на войната има отношение към вътрешната политика. Войната може да продължи дълго. И от България, и от всички останалите страни членки на Европейски Съюз и НАТО ще се постанова да се взимат комплицирани решения “, добави тя. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР