Предстоящите коледни и новогодишни празници ще бъдат по-различни за всички,

...
Предстоящите коледни и новогодишни празници ще бъдат по-различни за всички,
Коментари Харесай

Традицията, която Елизабет Втора ще наруши

Предстоящите коледни и новогодишни празници ще бъдат по-различни за всички , самостоятелни какъв брой пари имаме, къде живеем и... дали сме от английския кралски двор.

По традиция членовете на кралското семейство се събират в имението в Сандрингам по покана на Елизабет Втора и прекарват дружно Коледа с обилни трапези и доста диалози. Този път обаче един бит ще бъде нарушен. А това не се е случвало от 1953 година

След дълго мъдруване кого тъкмо да предложения, дали би трябвало преди този момент да е под карантина и по какъв начин да се понижи до най-малко риска от заразяване с ковид, кралицата е решила въпроса доста елементарно: тя и брачният партньор й принц Филип няма да бъдат част от кралските коледни тържества в Сандрингам.
 Снимка 441412

Това ще бъде същински казус в историята на кралския двор, само че обстановката го постанова и място за ядосани няма. Вместо с внуците и правнуците, кралицата и принц Филип ще бъдат сами в Уиндзор по светлите празници , съобщи представител на Бъкингамския замък, представен от NBC News.

Тази кралска Коледа ще бъде по-различна и по още една причина - отсъствието на принц Хари и Меган Маркъл. Миналата година те още веднъж не бяха с останалата част от фамилията, само че пък към момента бяха законни членове на кралския двор. А в този момент към този момент обстановката е малко по-различна.
 Кралица Елизабет Втора, „ Зеленият балдахин на кралицата
Защо британците всеобщо ще садят дървета

И какво е „ Зеленият балдахин на кралицата “

Все отново, чакаме да забележим най-малко принц Чарлз и Камила Паркър, както и принц Уилям и Кейт Мидълтън, който ще отидат пешком да близката черква за празничната литургия, а след това ще се върнат в кралското имение за фамилен коледен обяд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР