Предстоящата 2023 година ще бъде трудна в много сфери на

...
Предстоящата 2023 година ще бъде трудна в много сфери на
Коментари Харесай

Преломни дати през 2023 г., на които животът ни ще се промени драстично

Предстоящата 2023 година ще бъде сложна в доста сфери на публичния живот, защото точно през идните 12 месеца ще се смени кармичната ос на затъмненията. Именно тя е индикация за областите, в които ще настъпят огромни промени и към които Вселената ще насочи вниманието си. Например, през 2022 година оста на затъмненията се реалокира в знаците на Телец и Скорпион и по този начин тематиките на годината бяха запаси, самочувствие и финанси (Телец), както и военни каузи, проблеми с завещание, заеми и минали прочувствени привързаности (Скорпион).

Любопитно е, че на 13 юли 2023 г. оста напуща Телец-Скорпион и минава в знаците Овен-Везни. Тоест, тематиката на годината ще се промени фрапантно в средата на лятото: светът още веднъж ще направи квантов скок, когато Везните ще би трябвало да се сбогуват с остарелите връзки и работни договорености, а Овенът ще би трябвало да се заеме с нови планове и да се приготви за нова връзка в търсене на персоналното си благополучие.

Кои са преломните събития през годината и на кои дати ще се случат?

Преломните събития ще стартират да се случват на така наречен междинни дати сред затъмненията. Това са дните, които са на еднообразно разстояние от пролетното и есенното затъмнение. През 2023 година те се падат на:

21 и 22 януари (Новолуние във Водолей);
28 и 29 януари;
5 февруари (Пълнолуние в Лъв);
28 април;
18 юли (Новолуние в Рак);
25 юли;
1 и 2 август (Пълнолуние във Водолей);
21 и 22 октомври.

Най-вероятно в тези дни ненадейно може да ви бъде препоръчана финансова транзакция, договорка за покупко-продажба, както и да зародят здравословни обстановки (диагноза, посещаване на доктор, значима хирургическа операция). Освен това в живота ви може да се появи нова общественост от хора (нови сътрудници, студенти, съученици, съмишленици).



Дати на затъмнение

През 2023 година оста на затъмнението ще се реалокира от Телец-Скорпион към Везни-Овен. Това значи, че общата наклонност в света ще се измести към връзките сред хората. В края на краищата знакът на Везни обичайно дава отговор за брака или работните връзки, способността да бъде изкусен и да прави взаимни отстъпки. Това оказва помощ и на Овена да пази своите ползи и да се съобщи, да бъде водач и да реализира цели със личното си старание.

Интересното е, че възелът от предишното ще премине през Везни, подсказвайки кои привички в връзките ви тормозят и кои хора е време да изоставите. Но възелът на бъдещето ще бъде в знака на Овен, изкарвайки на напред във времето персоналните му ползи и изгоди. Вероятно спорът сред тези два знака може да докара до поредност от разводи, уволнения и тежки фамилни кавги. Това ще важи изключително за дните:

20 април (Новолуние + затъмнение в Овен);
5 май (Пълнолуние + затъмнение в Телец);
14 октомври (Новолуние + затъмнение във Везни);
28 октомври (Пълнолуние + затъмнение в Телец).

Ретрограден Меркурий и ретроградна Венера

През 2023 година планетата на връзките и споразуменията Меркурий ще бъде в ретроградна позиция 4 пъти: при започване на годината през януари, през май, през септември и през декември. Интересното е, че това ще бъде единствено в позицията на ретрофаза в земните знаци, които дават отговор за парите, храненето, здравето и кариерата.
Меркурий - като делегат на боговете - наподобява предава значимо обръщение на всички нас за значимостта на материалния свят през 2023 г. Следователно, на датите на превръщане на Меркурий можете да започнете да преработвате финансовите съглашения, да измененията режима на хранене и да подновите връзки с някогашни работодатели. Бъдете изключително деликатни в дните:

21 април;
23 август;
13 декември.

Планетата на връзките и финансите Венера ще бъде ретроградна в жизнеутвърждаващия и оптимистичен знак на Лъва. В гръцката митология Венера - известна още като Афродита - ви учи да обичате себе си и живота си. Смята се, че тази планета е виновна за това да прави живота ни комфортен, удобен, хубав и сполучлив.

Да, да, точно Венера ще ни научи през 2023 година да преразгледаме отношението си към нашата половост, гардероб/грим/прическа, креативност, интериор и фон на дома. Не се изненадвайте, в случай че на 23 юли и 4 септември внезапно почувствате подтик да се обичате още веднъж!

Плутон влиза във Водолей

През 2023 година, за първи път от 15 години, планетата на трансформацията и метаморфозата Плутон влиза в знака Водолей, където ще остане до 2044 г. Въпреки обстоятелството, че астрономите считат Плутон за планета джудже, в астрологията точно неговата смяна в знака води до най-големите промени в публичното схващане.

Плутон във Водолей ще донесе световни промени в интернет технологиите, разбирането за независимост, а също по този начин ще преобрази фантазиите на всеки човек. Това, което ви се е коствало значимо преди 2-3 години, ще загуби безусловно смисъл – Плутон във Водолей ще ни донесе всички останали импулси и желания за по-добър живот! Например през последните 15 години Плутон беше в Козирог и направи значима тематиката за кариерата и обществения статус. А Плутон във Водолей ще направи обществените връзки на хората значим запас: статусът ви няма да има значение, в случай че нямате престиж в интернет.

Условно връзките ще бъдат сменени от въздействие в региона на осведомителните технологии. Най-модерните и прогресивни ще бъдат хората, които основават свои лични общности и стават водачи на мнение. В по-простичък смисъл, Плутон във Водолей ще промени вашата среда: може да имате нови другари или съидейници. Особено на тези дати:

24 март;
12 юни.

Сатурн влиза в Риби

Планетата на кармата и рестриктивните мерки – Сатурн, навлиза в Риби през март 2023 година до 2026 година, поставяйки оптимален акцент върху дисциплината в региона на здравето и духовното израстване. Обикновено Сатурн учи на редовно придвижване нагоре, а в знака Риби това придвижване ще бъде точно в области като имунитета, личните страхове, душeвността и милосърдието към другите. Звучи много двусмислено, само че точно Сатурн в Риби ще покаже на всички ни връзката сред мислите и имунната система. Всяко преувеличаване на отрицателни мисли и сюжети ще утежни устойчивостта на организма към вируси и всевъзможни психози.

Не забравяйте, че мощен дух може да бъде обработен единствено посредством работа върху вашите лични настройки, идващи от вашето далечно минало. На датата, на която Сатурн навлиза в знака Риби – 8 март и 29 ноември, може да преживеете обстановка, обвързвана със здравето, душeвността, или събитие, което ще касае ваши възрастни родственици.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР