Предстоящ вот на недоверие очаква за втори път правителството на

...
Предстоящ вот на недоверие очаква за втори път правителството на
Коментари Харесай

Счупиха сглобките! ГЕРБ и ПП развалят седянката, правителството пред разпад

Предстоящ избор на съмнение чака за повторно държавното управление на Политическа партия, а от това се оплака не различен, а Кирил Петков, който бе подсилен по-късно и от Бойко Борисов. Рано сутринта експремиерите влязоха в неприсъствен спор, като Петков съобщи, че ГЕРБ си гласоподават закони с плаващи болшинства, което не изнася на Политическа партия, а Борисов му отговори, че не е " сглобка, с цел да се счупи и не взе участие в никакви сглобки ", тъй че е склонен, че няма да крепят още дълго Политическа партия във властта.

 

Борисов даде първи знак, че нещата няма да продължат дълго по този начин, откакто Политическа партия настояха да пратят собствен човек за еврокомисар по науката и нововъведенията. Първоначалният им избор за Виолета Лорер, бързо се трансферира върху брачна половинка й Даниел Лорер, макар че партията не членува в нито една европейска партия, нито някой нейн член.

 

Лидерът на ГЕРБ също по този начин показа, че може да са преглътнали егото си и да търпят всички негативи, с цел да дадат късмет на един постоянен кабинет, само че автокрацията на Политическа партия, както и стремглавият им блян за преодоляване на цялата държавна система, към този момент са почнали да им писват. На хората също.

 

Мнозина са на мнение, че Борисов и ГЕРБ в действителност са постави въжето на шията на Политическа партия още с приемането на предлагането да поддържат техен кабинет. " Те потъват като " Титаник ". Сблъскаха се челно с " ГЕРБ " и мислеха, че ще ги потопят, само че в реалност потънаха самите те. Много скоро ще ги забележим зад борда, както десетки други партии преди тях. А ГЕРБ ще продължат напред. Дори и Борисов да не е отпред, те отново ще продължат ", разясняват политолози. И предвиждат, че кабинетът " Денков-Габриел " няма да изкара даже до локалните избори, а евентуално ще падне още след приемането на държавния бюджет...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР