Британският крал Чарлз Третиофициално предаде ролята на главнокомандващ на армейския

...
Британският крал Чарлз Третиофициално предаде ролята на главнокомандващ на армейския
Коментари Харесай

Чарлз Трети предаде ролята на главнокомандващ на армейския въздушен корпус на принц Уилям

Британският крал Чарлз Третиофициално съобщи ролята на главнокомандващ на армейския въздушен корпус наголемия си синпринц Уилям, съобщи БНР.

Кралят е станал главнокомандващ на армейския въздушен корпус преди 32 години, само че предвид на продължаващото му лекуване от рак, той ограничи своите функционалности.
" Това е ужасно решение, Уилям в действителност е доста добър водач ", разяснява Чарлз Трети по време на събитието в казарма в графство Хемпшър. Кралят посочи своето " голямо удивление " от работата на армейския въздушен корпус в Ирак и Афганистан. Той изрази вяра, че корпусът ще става все по-силен в бъдеще с принца на Уелс като негов нов главнокомандващ.Принц Уиляме служил като водач в Кралските военновъздушни сили със особено образование за търсене и избавителни интервенции.

Между другото, армейският въздушен корпус е остарялото поделение нанеговияпо-малък брат Хари, в което той е служил като пълководец на хеликоптер Apache и втори водач стрелец по време на втория си престойв Афганистан през 2012 година. Някои медии разясниха, че евентуално решението да се трансферира ролята на Уилям,което, в действителност, беше взето предходната година, ще бъде признато зле от Хари.

Днес кралят ще продължи да извършва публичните си задължения, като посвети архиепископа на Кентърбъри в рицарско звание за основната му роля в коронацията и ще удостои с купата " дама " авторката на бестселъри Джили Купър.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР