Малкият дявол. Всеки на наше място би мисли така. Може

...
Малкият дявол. Всеки на наше място би мисли така. Може
Коментари Харесай

Божанков: Малкият дявол. Всеки на наше място би мисли така

" Малкият демон. Всеки на наше място би мисли по този начин. Може много бързо и неуместно да загубим тези, които обичам. И двете потърпевши деца са от нашето семейство. " Това съобщи пред БТВ Явор Божанков от ПП-ДБ.

" На празненството, на което се случи случая не е имало депутати, общински съветници, това не е някакво ВИП празненство, както се написа ", изясни той за случая в Арбанаси, на което на празненство за рожден ден бе оставен зареден револвер, с който синът на Божанков е прострелял друго дете.

 

Раненото дете е сестра на моята брачна половинка. Рожденият ден е на майката на друго дете. Нашите деца са съученици, вървят в едно учебно заведение в един и същи клас.

" Всички бяха в потрес, възвръщаме се последователно. В момента то е в болница и се възвръща. А притежателят на револвера - татко на едно от децата на празненството, занимава се с произвеждане на самун. "

" Прокуратурата разгласи, че следва да повдигне и обвиняване. Взети са проби за алкохол, за опиати, не е имало някой на рождения ден, който е използвал неразрешени вещества. "

Избори

Искаме да променим мисленето на хората. Промяната не става с тракване на пръсти. Това е групово и постепенно изпитание, съобщи лидерът на листата на ПП-ДБ в Габрово.

" България би трябвало да се трансформира, въпросът е да ги убедим, че ПП-ДБ са притежател на тези промени ", разяснява той.

Въздушният Шенген беше нещо, което преди 9 месеца не можеше да си помислим. За този интервал постигнахме доста, сподели Божанков.

" Ако българският народ не желае Бойко Борисов да седи на първи ред, не гласоподава за него. " Негласуващите гласоподават два пъти за ГЕРБ, добави той.

И все разяснява, че от " Промяната " още веднъж търсят болшинство за промени.

Явор Божанков уточни, че договарянията за държавно управление са пропаднали, тъй като ГЕРБ не са съгласни на ясни и транспарантни правила за правосъдната система и регулаторите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР