Представителите на шест партии у нас подкрепиха изцяло декларацията Гласувам

...
Представителите на шест партии у нас подкрепиха изцяло декларацията Гласувам
Коментари Харесай

6 партии подкрепиха насърчаващи семейството политики в следващия парламент

Представителите на шест партии у нас поддържаха напълно декларацията " Гласувам за фамилията 2022 ", за насърчаващи фамилията политики в идващия парламент. Това са: Български съюз за директна народна власт, Вътрешна македонска революционна организация, Възраждане, Общество за нова България, Партия на Зелените и Екогласност. Последните три вземат участие във обединенията: НФСБ, " Български напредък " и " Българска социалистическа партия за България ".

С подписа си ръководителите на партиите се ангажират, в случай че бъдат определени, да спомагат за одобряване на човешкото достолепие и независимост, брака и фамилията и да зачитат първостепенното право и отговорност на родителите за развъждането, възпитанието, здравето и образованието на техните деца.

С поддръжката си те дават обещание да работят за основаване на стопански условия за фамилиите, които да им обезпечат заслужен живот и условия за пълноценно развиване и да отстояват правото на страната ни да дефинира политиката си в областта на брака, фамилията, родителските права и образованието.

Декларацията е учредена на Конституцията и на настоящото в страната ни вътрешно и интернационално законодателство и продължава да бъде отворена за поддръжка, било то цялостна или частична. Кампанията се организира на платформата " Граждани в деяние " на civilactionbg.com.

" Учудваща е неналичието на реакция и поддръжка от редица партии за приемане на политики и основаване на стопански условия, които да предизвикват раждаемостта и да способстват за справяне с демографската рецесия, " споделят уредниците на акцията.

Инициативата " Гласувай за фамилията " се реализира от Асоциация Общество и Ценности в партньорство с Национална Асоциация Поход за Семейството и с поддръжката на други организации. Повече за нея вижте на: https://civilactionbg.com/glasuvam-za-semeistvoto-2022/

Кампаниите на платформата „ Граждани в деяние " са получили поддръжката на над 70 000 български жители и са подкрепени досега от над 90 цивилен и наставнически организации.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР