Представители на НКП на Левски дадоха официална пресконференция, на която

...
Представители на НКП на Левски дадоха официална пресконференция, на която
Коментари Харесай

Представител на НКП: Ръководството на Левски отново разпали враждата между феновете

Представители на НКП на Левски дадоха публична конференция, на която показаха позицията си по отношение на комплицираните си взаимоотношения с управлението на " синия " клуб. Членът на УС на НКП на Левски - Димитър Костадинов, продължиха тематиката от последната конференция на Левски, на която бяха наранени редица тематики, свързани с организацията.

" Темата не е приятна за нито един левскар. Става дума за спорове и недоразумения в общественото пространство, които се тиражират от много време. Имената ни са замесвани непрестанно в интриги. Поводът за тази изява е обвързван с последната конференция, която Левски направи на 26-и август тази година. Една група опортюнисти и ренегати, които употребяват фундаменталното име " Ултрас Левски ", базирайки се на думите, изречени на конференцията на Левски, най-много от Павел Колев, незабавно изстреляха в общественото пространство следващия памфлет с операции по наш адрес. Това наложи да представим цялата истина, черно на бяло, такава, каквато е ", стартира Димитър Костадинов.

" На формалния уебсайт на НКП публикувахме много дълъг лист, всеки може да се запознае с него. Изредени са много събития и обстоятелства, подкрепени са с документи, фактури и контракти. Твърде дълъг е текстът, тъй че дано не го четем дружно, тъй като ще отнеме много време. Аз съм си разрешил да извадя няколко акцента, на които ще се спра. "

" Мина задоволително дълго време от конференцията на Левски, както и от всички офанзиви от сдружението с нестопанска цел. Изчакахме задоволително с вяра, че клубът ще ни поддържа, даже организирахме среща на 31-и август, на която дискутирахме обстойно и нашироко проблемите, само че до опровержения не се стигна. Затова ние сме длъжни да го създадем сами. Решихме да го създадем по този начин - като представим цялата истина, черно на бяло и хронологично ", добави Костадинов.

Димитър Костадинов показа и акцентите в позицията на НКП:

1. Постъпилите пари в касата на клуба за времето на ръководство на НКП
2. Достъпът до информация от оборота на магазините на клуба
3. Цената за екипировка
4. Стоката, която е обезпечена от НКП за магазина
5. Спонсорският контракт с Макрон
6. Договор за нов клубен уебсайт
7. Договорът със СпортДепо

" Интересно е за какво ни атакуват. Може би е обвързван с част от идеологията на едни хора. Те изповядват утопичната концепция, че всичко би трябвало да се прави непринудено, гратис, не би трябвало да има финансови взаимоотношения. Нашата идеология е доста елементарна - ние имаме вяра, че Левски е на левскарите. Докато те имат вяра, че някой е задължен да им подсигурява развлечение. В това няма нищо неприятно, това е доста готино, само че за нас е по-важно това, че Левски е доста повече от шоу ", съобщи Костадинов.

" Това са хора, които са били изгонени или са избягали от така наречен фракции. Не желая да встъпвам в тази тема, тъй като задачата не е борба. Това са хора, които се занимават с противозаконна и неморална активност. Те са били отстранени от нашите организации и са се влели в така наречен " Ултрас Левски ". Според нас е непродуктивно на една маса да застанат хора, които работят в посока решение на дълбоки финансово-икономически проблеми на клуба и полуграмотни хора. "

" Не споделям, че управлението атакува нас. Казваме, че управлението изрече погрешни изказвания, които дадоха мотив на въпросната група хора да ни атакуван още веднъж. Ние имаме вяра, че такава омраза е нездравословна и непродуктивна и не трябва да бъде подклаждана. Според нас думите в последната конференция на клуба дадоха основа и то се случи незабавно. Веднага след конференцията излязоха тези трудове, които са погрешни, провокативни и манипулативни. Това въздейства на неорганизираните левскари. За нас е значимо имената ни да бъдат изчистени, доколкото е допустимо. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР