Представители на Ботев Пловдив внесоха в Община Пловдив проектна документация

...
Представители на Ботев Пловдив внесоха в Община Пловдив проектна документация
Коментари Харесай

Ботев внесе в общината проекта за стадион Христо Ботев

Представители на Ботев Пловдив внесоха в Община Пловдив планова документи за стадион "Христо Ботев " /Колежа/, оповестиха от клуба. Ангел Палийски, Асен Караславов и проектантът Георги Савов са подали три кашона с документи и са срещнали кмета Здравко Димитров с концепциите си. На срещата са участвали още основният проектант на Пловдив - Димитър Ахрянов и заместник-кметът по строителство Пламен Райчев.

"Допълваме плана с многоетажен паркинг за близо 200 автомобила, който ще бъде построен в един от общинските терени на изток от стадиона, на улица "Варшава ", е споделил кметът Димитров. По думите му паркингът ще обслужва феновете за мачовете на стадиона, а през останалото време ще работи като общински, както е в този момент на зала "Колодрума ".

На срещата е било взето решение някои елементи от плана да се осъвременят.

Община Пловдив ще пусне социална поръчка за избор на реализатор незабавно, откакто й бъде показан окончателният вид на план за градеж на стадион "Христо Ботев ", подчертал арх. Ахрянов, представен в известието.

Строежът на стадион "Христо Ботев " се възобновява, откакто на последното си съвещание Министерският съвет гласоподава целево 25 милиона лв. за доизграждане въз основата на Ботев Пловдив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР