Председателят на Руското историческо дружество (РИО) и директор на Службата

...
Председателят на Руското историческо дружество (РИО) и директор на Службата
Коментари Харесай

Шефът на руското външно разузнаване: Русия преживява повратен момент

Председателят на Руското историческо сдружение (РИО) и шеф на Службата за външно разузнаване на Руската федерация Сергей Наришкин сподели, че Русия в този момент минава през преломен исторически миг, премахвайки опасността за личната си сигурност , цитира думите му ТАСС в материал, показан без редакторска интервенция.

" Нашите бойци и офицери, без да щадят живота си, възвръщат мира в Донбас, премахвайки опасността за сигурността на страната ни. Русия минава през преломен исторически миг, към каквито великата съветска литература постоянно е била възприемчива ", сподели той на съвещание на Организационния комитет за поддръжка на литературата, книгоиздаването и четенето в Руската федерация в интервала 2016-2024 година
 Путин цитира Светото писание, говорейки за войната в Украйна
Путин цитира Светото писание, говорейки за войната в Украйна

Така той изяснява дейностите си

Наришкин означи, че когато препрочита " Дневникът на един публицист " на Достоевски, той се улавя, че мисли, че някои редове оттова са настоящи и през днешния ден. " Питайте народа, попитайте боеца за какво се надигат, да служат на Христос и да освободят потиснатите братя, и нито един от тях не мисли да окупира. Да, ние сме тук, тъкмо в актуалната война, и ние ще потвърдим нашата визия за предназначението на Русия в Европа, ние ще потвърдим точно с това, че откакто освободихме славянските земи, няма да придобием и капчица от тях за себе си, а в противен случай, ще следим тяхното взаимно съгласие и ще пазиме тяхната независимост, в случай че би трябвало и от цяла Европа ", цитира той Достоевски.

Председателят на РИО акцентира, че единството на руснаци и украинци не може да бъде разрушено с " най-яростните и горчиви старания на враговете ". Според него " при цялото владичество на бандеровщината , дългите години на заплашване и заблуждаване на хората в Украйна, към момента има доста надарени майстори на литературата, които са запазили верните морални насоки. " " Остават кълнове на нашата братска украинска просвета, които сигурно ще покълнат и ще донесат богата годишна продукция, когато Украйна, откакто се отърве от задграничното подтисничество, ще застане един до друг с Русия, преодолявайки следствията от настоящето разединение, изграждайки в действителност свободно, общо историческо бъдеще с нас ", добави той.
 Путин: Западът не познава Русия, в случай че мисли, че ще отстъпим
Путин: Западът не познава Русия, в случай че мисли, че ще отстъпим

Москва щяла да реализира задачите си в Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР